1-2-træner Wakeboard

Med 1-2-træner kurset i wakeboard vil Dansk Vandski & Wakeboard Forbund ruste dig til at varetage opgaver forbundet med at være instruktør i wakeboard bag et 2.0 kabelsystem. Hæftet består af to overordnede afsnit, hvor det første omhandler trænerdelen, og det andet omhandler operatørdelen. Kurset vil give dig færdighederne til at varetage den grundlæggende opgave i en wakeboardklub ved at træne det nye medlem, samt at styre kabelsystemet kvalitativt og sikkert for alle klubbens medlemmer. I wakeboardklubberne under DVWF hænger trænerdelen og operatørdelen uløseligt sammen, og derfor vil begge emner indgå i instruktørkurset. 

1-2-træner kurset i wakeboard er et 8 timers kursus bestående af to dele: en generel del og en wakeboard specifik del. Den wakeboard specifikke del er igen delt op i to, hvor den første del omhandler instruktørrollen og den anden del operatørrollen. En samlet oversigt over kurset ser således ud:

DVWF tilbyder uddannelsen til alle medlemsklubber. Kontakt udviklingskonsulent Rasmus Søndergaard på udviklingskonsulent@vandski.dk for at booke et kursus og få fremsendt undervisningsmateriale

Share this article with friends