Nyheder

Kursus i “KLUB-kompetencer”

📁 Forbundet 🕔27.september 2017

Vil du udvikle og styrke dine kompetencer som frivillig og leder i din klub?

Så er dette kursus lige til dig! Se kursusinvitationen her

Kurset KLUB-kompetencer bruges til at give dig overskud gennem:

  • Overblik over din klub
  • Forståelse for og struktur på din funktion/position i din klub
  • Værktøjer omkring kommunikation og styring af aktiviteter
  • Energi og redskaber til at få dine idéer gennemført

Er du i målgruppen?

Ja, for KLUBKompetencer er et grundlæggende kursus, og kræver derfor ingen særlige forudsætninger andet end nysgerrighed omkring, hvordan man kan hjælpe til i forhold til sin klubs udvikling. KLUB-Kompetencer henvender sig til både nye og garvede klubaktive/ frivillige/ bestyrelsesmedlemmer, som gerne vil have viden om eller opgraderet kompetencer i forhold til klubarbejdet og generelt gennemførelse af en idé/projekt.

KLUB-Kompetencer indeholder både praktikForeningsdemokrati 2 og teori. Der vil være stor involvering af deltagerne, og der arbejdes med de almindelige udfordringer, som klubber kæmper med til dagligt. Emnerne er:

  • Kommunikation
  • Ledelse – Dig som leder/tovholder
  • Udvikling – Fra ide til praksis
  • Bevidsthed – Foreningsforståelse

Kurset klæder dig på til en god start på klubarbejdet, og kan give mere blod på tanden til være leder, bestyrelsesmedlem eller på anden måde støtte klubben.

KLUB-Kompetencer kurserne finder sted på begge sider af Storebælt på samme dato 8. oktober 2017

  • Søndag, den 8. oktober 2017 i Kolding, fra kl. 9.00 til 17.00. Sted: Sydbank Arena, Ambolten 2-6, 6000 Kolding. Undervisere: Maiken Møller (Dansk Squash Forbund) og Morten Toft Sørensen (Dansk Dart Union)
  • Søndag, den 8. oktober 2017 i København fra kl. 9.00 til 17.00. Sted: Herlev/Hjorten Squash, Skinderskovhallen, Skinder-skovvej 31, 2730 Herlev. Undervisere: Rami Zouzou (Danmarks Brydeforbund) og Benny Berthelsen (Dansk Hockey Union

Tilmelding: Send tilmelding på mail til udviklingskonsulent@vandski.dk senest d. 5. oktober 2017 – dette gælder for begge kurser. Prisen er 950 kroner pr. deltager, og prisen dækker materialer, frokost og drikkevarer i løbet af dagen.

Der er begrænset pladser på kurset, der udbydes til alle KUF-forbund, og det er først-til-mølle-princip. Så tilmeld jer hurtigst muligt.

Deltagerpris: Medlemmer af vores klubber i Dansk Vandski & Wakeboard Forbund får kurset til 950 kr. pr. person

Betaling: Deltagerudgiften indbetales på Dansk Vandski & Wakeboard Forbunds konto (Reg. nr. 4190, Kontonr. 4081851352) med jeres oplysninger om navn og klub.

Grib muligheden for at styrke dine “KLUB-kompetencer” og få et kursusbevis med hjem til CV’et!

Share this article with friends

Similar Articles