Nyheder

Aflysning af vandski-DM grundet COVID-19

📁 Forbundet 🕔16.maj 2020

Bestyrelsen i DVWF har diskuteret mulighederne for afholdelse af vandski-DM, med hensyntagen til de restriktioner og retningslinjer under COVID-19, der vil være gældende for fase 3 i den kontrollerede genåbning af Danmark. Bestyrelsen har i samme ombæring diskuteret forskellige alternative scenarier for afholdelse. Det er bestyrelsens holdning, at der ikke findes en løsning der både holder sig inden for retningslinjerne, og samtidig tilbyder et tilfredsstillende DM for deltagere og den afholdende klub/klubber.

Vandski-DM for 2020 er derfor aflyst. Rødekro Vandski Klub og Kerteminde Vandski Klub vil få tilbudt at afholde DM i 2021.

Det ærgrer os meget at skulle meddele den kedelige nyhed. DM er et yderst vigtigt arrangement, som samler sporten den éne gang om året. Vi må bare sande at vi lever i en ekstraordinær tid, hvor vi må agere sundhedsmæssigt forsvarligt frem for alt. Som erstatning for vandski-DM vil vi arbejde på et online-konkurrenceformat, der vil blive lanceret i løbet af sommeren. Mere om dette i den nærmeste fremtid.

De bedste hilsner

Bestyrelsen i DVWF

Share this article with friends

Similar Articles