Nyheder

Afslutning på Junior Fun Tour 2018

📁 Forbundet 🕔03.september 2018
Afslutning på Junior Fun Tour 2018

Kerteminde Vandskiklub var i weekenden arrangører på det fjerde og sidste stop på Junior Fun Touren i 2018. Mere end 30 børn & unge fra landets vandskiklubber havde slæbt deres forældre med til fjorden på Nordfyn. Herlighederne begyndte allerede fredag aften, hvor de fleste havde fundet deres vej til klubben. Om lørdagen startede konkurrencen på vanlig vis og kørte videre det meste af lørdagen, kun afbrudt af de helt fantastiske måltider som klubben præsenterede for de deltagende. Lørdag aften var der fuld blæs på det opsatte karaokeanlæg, der blev ristet skumfiduser over åben ild mens de voksne kunne slappe af på deres egen manér.

Om søndagen blev konkurrencerne afsluttet og det blev tid til at finde de samlede vindere. I A-kategorien skulle den samlede vinder findes bland henholdsvis drengene og pigerne. Hos pigerne var der ikke megen tvivl. Her var det Thalia Iuel fra KVK der løb med en overbevisende sejr. Hos drengene var der mere tæt løb. Kun 20 point adskilte nr. 1 fra nr. 2. Vinderen blev imidlertid Max Wase fra SKVK, der løb med sejerne. De to har begge vundet en uges ophold på Cory Pickos Waterski School i Florida, USA. Skikolen har nogle af verdens bedste vandskiatleter som trænere. Er man interesseret i at læse mere om stedet, så tjek det ud på www.skicory.com

Til sidst skulle den samlede vinder af klubkonkurrencen kåres, og her kunne det simpelthen ikke blive tættere. Ét eneste point afgjorde, hvem vinderen blev. Det var dog Vallensbæk Vandskiklub der igen i år løb med den samlede sejr, og det var Kerteminde Vandskiklub der kom ind på en 2. plads. Ud over æren så hjembragte VVK også et SUP board, som kan bruges af de unge til anden vandaktivitet mellem vandskiturene.

Der skal lyde en kæmpe tak til Taarbæk Vandskiklub, Skanderborg Vandskiklub, Vallensbæk Vandskiklub og Kerteminde Vandskiklub for at have afholdt nogle glimrende Junior Fun Tour stop i løbet af denne sæson. Tak til alle de frivillige, der har hjulpet til under konkurrencen. Uden jer ville konkurrencerne ikke kunne lade sig gøre. Vi ser frem til at tage hul på en ny Junior Fun Tour sæson i 2019.

Resultaterne for Junior Fun Tour, Kerteminde kan findes herunder:

Resultater JFT KVK 2018_

Share this article with friends