Turen til Xtreme-Gene, Spanien

2 April, 2013

Den 17. marts rejste Helene Høgh Sørensen, Thomas Loft, Rasmus Lund Knudsen og mig selv (Robert Scott) ned til Spanien med det formål at træne vandski under professionelle og mere klima behagelige forhold. Turen gik til Junior Fun Tour sponsoren Xtreme-gene Waterski & Wakeboard Camp lige uden for Cordobá. Selve rejsen gik som smurt med en flyvetur på omkring 3 timer fra Kastrup til Malaga lufthavn, hvorfra vi blev hentet og kørt til Xtreme-gene. Vi boede i en super fin hytte og hele konceptet på stedet fungerede rigtig godt, så det eneste vi skulle koncentrere os om, var vores vandski. Vi blev trænet af Matt Southam, tidligere professionel slalomløber, og Thomas Jensen, som også tog os ud til diverse lokale restauranter og indkøbscentrer i ugernes løb. Altså blev der sørget rigtig godt for os!

Vi stod 3 set om dagen, 2 om morgen og 1 efter frokost. Naturligvis meget ømme efter de første par dage, men vi fandt hurtigt kræfter i løbet af en afslappende weekend og fik stået noget rigtig godt slalom i den anden uge. Helene, Thomas og Rasmus satte alle PB - super flot!

Alt i alt har det været en super hyggelig og vandskimæssigt lærerig tur, med en masse gode trænings og teknik råd, som vil gavne os meget fremover, og hjælpe os opnå vores individuelle mål i den kommende sæson! Yderligere har jeg klippet en lille video sammen, som kan ses her: http://www.youtube.com/watch?v=vFvXHhy1Otg


Information

Log ind

Hvem er online

Der er i øjeblikket 0 users og 2 guests online.