Nyheder

Dansk deltagelse ved EM i wakeboard, Milano

📁 Forbundet 🕔20.august 2018
Dansk deltagelse ved EM i wakeboard, Milano

I går sluttede EM i cablewakeboard 2018. Konkurrencen blev afholdt i Milano og i år var der en dansk delegation på hele syv riders. Den danske delegation bestod af:

Viktor Bøndergaard
Victor Stamp
Robin Leonard Jensen
Rolf Nielsen
Morten Benn
Anders Degn
Martin Høgsted

I U15 kategorien gik Viktor Bøndergaard videre fra qualificationsrunden, men måtte se sig slået i quaterfinals. I U19 kategorien gik Victor Stamp desværre ikke videre fra qualifications. I veterans var Martin Høgsted og Anders Degn på vandet i gruppe A. Martin gik desværre ikke videre mens Anders på flot vis vandt heatet. Morten Benn deltog ligeledes i veterans, men gik desværre ikke videre fra sin gruppe C. Anders Degn var den sidste danske veteran tilbage i konkurrencen. Veterans gik direkte fra qualifications til finalen, hvor der var seks deltagene – to fra hver af de tre indledende heats. Anders fik her en 5. plads og kan kalde sig den 5. bedste veteran i Europa.

Robin Leonard Jensen var med i masters og dominerede sit heat i qulifications. Det samme gjorde sig gældende i semifinalen, hvor han overlegent slog Dale Crossley og Daniel Fetz på henholdsvis 2. og 3. pladsen. Det var også blandt disse tre riders at medaljerne senere skulle fordeles i finalen. Til trods for Robins favoritværdighed inden finalen måtte han se sig slået af Daniel Fetz i finalen. Det blev altså til en flot dansk sølvmedalje til Robin veterans men.

Share this article with friends