Nyheder

Dansk deltagelse ved VM i Wakebord 2014

📁 Forbundet 🕔19.august 2014
Dansk deltagelse ved VM i Wakebord 2014

Morten Palmquist og Joachim Bertelsen repræsenterede Danmark ved VM i Norge, som blev afholdt i uge 33

Der var lagt op til hård kamp om placeringerne, da over 30 nationer havde sendt nogle af deres bedste Wakebordere til VM og de to danskere fyldte derfor ikke meget, i den store mængde af sportsudøvere, under åbningsceremonien og præsentationen.

Efter 3 dages konkurrencer, skulle de to unge danskere med i de sidste afgørende heats, som kunne give adgang til en af de 16 pladser i semifinalerne. De hårde odds for en adgangsbillet var nu, at man skulle vinde sit heat.

Morten var den første i klassen Open Men. Han satte et perfekt gennemløb og overtog føringen i sit heat. Dog var en regerende tysk verdensmester med i samme heat, og han fik lige akkurat presset sig forbi Morten, som dermed sluttede som nr. 2. Det var i særdeleshed ærgerligt, da Mortens gennemløb klart havde givet adgang til semifinalerne – målt i forhold til de øvrige adgangsgivende heats for Open Men.

Et par timer senere var det så Joachims tur i klassen Junior Men. Joachims heat indeholdt bl.a. Frankrigs nr. 9 og Polens nr. 13 fra det nyligt afholdte europamesterskab for juniorer. Så her var der også brug for et godt dansk gennemløb. Joachim fik lagt ud i en rigtig flot og god stil og det så bestemt lovende ud. Desværre væltede Joachim i den sidste del af gennemløbet og det blev til en placering som nr. 3 i det afsluttende heat.

De to danskeres slutresultat til VM blev følgende: Morten Palmquist nr. 17 i Open Men og Joachim Bertelsen nr. 21 i Junior Men

Share this article with friends