Nyheder

EMS (Event Management System)

📁 Forbundet, Nyheder, Vandski, Wakeboard 🕔13.april 2020
EMS (Event Management System)

På trods af at sæsonstarten er udsat grundet convid19 fortsætter den annoncerede implementering af den internationale platform EMS som fremadrettet skal bruges af alle nationer i.f.m. konkurrencer, resultater, ranglister m.v.

Alle løbere, officials m.v. skal derfor oprettes som brugere af systemet da al tilmelding til konkurrencer vil ske gennem denne platform både til danske som internationale konkurrencer.

For at blive oprettet som bruger skal man sende den e-mail adresse, som man ønsker at bruge som login til EMS systemet, til morten@vandski.dk. I mailen skal man ligeledes opgive fulde navn samt fødselsdato.

Man vil herefter modtage en invitations mail fra EMS hvor i der vil være et link til systemet hvor man første gang man logger på systemet skal vælge det password man ønsker at bruge. Da invitationsmailen indeholder links vil den hos nogle falde i spamfilteret så check lige der hvis i ikke modtager mailen.

Systemet findes her https://ems.iwwf.sport og man kan godt se en masse indformation uden af være logget på som bruger.

Under NEWS https://ems.iwwf.sport/Home/News vil man finde nyhedsbreve om systemet lige som der vil være beskrivelser af hvordan systemet virker. Skulle man have yderligere spørgsmål er man velkommen til at skrive til morten@vandski.dk.

Håber i vil tage godt imod det nye system!

Se mere om systemet her: https://www.youtube.com/watch?v=ZXxB8R08ukk

Share this article with friends

Similar Articles

Skærpede COVID-19 retningslinjer

Skærpede COVID-19 retningslinjer

Regeringen er kommet med skærpede retningslinjer for at håndtere det stigende smittetryk. Retningslinjerne påvirker idrætten, og dermed også landets vandski-

Read More