Observationslisten

Observationslisten

Line Abrahamsen

Line konkurrerer i 2020 i U17 kategorien for sidste gang, inden hun rykker op i U21 klassen. Lines PB er 3/49 til konkurrence, og 2/16/52 til træning.

Thalia Iuel

Thalia Iuel er slalomspecialist, og træner til daglig i Kerteminde vandskiklub. Thalia har de sidste par år fokuseret meget på skolen, og har derfor ikke deltage ved så mange konkurrencer. Dog er hun i 2019 kommet ind på en Team Danmark linie, som gør at hun kan bruge mere tid på sin sport.

Salomon Nilsson

Salomon “Bob” Nilsson er slalomspecialist, selvom han også har meget talent indenfor hopdisciplinen, hvor han og Tue ofte kæmper om, hvem der kan hoppe længst, med mindst træning 🙂 Bob løber ind i 12-meteren, og er fra Skovshoved vandskiklub.

Clara Dyhr Larsen

Clara er fra Kerteminde vandskiklub, og fokuserer mest på slalom. Hendes PB er 3/49 til konkurrence, og 2/16/52 til træning. Clara konkurrerer i U14 kategorien. Hendes mål for 2020 er at deltage ved Slåsted Open, DM, og at kvalificere sig til de Nordiske Mesterskaber i Sverige.

Andreas Damm Jørgensen

Andreas er slalomløber i U21 kategorien, og træner til daglig i Vallensbæk vandskiklub. Til daglig bor han i Tune sammen med sin familie, og går på gymnasiet. Hans personlige rekord til træning er 1 på 11 meteren, og til konkurrence 4 på 12. Han rejser ofte til USA og træner om foråret, for at gøre sig klar til den danske sæson.

Andreas har ved flere europæiske ungdomsmesterskaber (5 gange i alt) – i 2014, 2015, 2017 x2 og 2018. I 2019 har Andreas fokuseret på at færdiggøre gymnasiet, og han har derfor ikke deltaget ved EM i 2019. Han har som langsigtet mål at deltage ved Swiss Pro Am, Moomba Masters og verdensmesterskaberne.

Share this article with friends