Nyheder

Husk at søge DIF’s Sommerpulje

📁 Forbundet 🕔04.august 2020

Sommerpuljen er en ekstraordinær særpulje under DIF og DGI’s foreningspulje, som lokale idrætsforeninger kan søge til at skabe aktiviteter og oplevelser for danskerne til og med 31. oktober 2020. Der er hele 41 millioner kroner i puljen, så det er bare om at søge, og hellere i dag end i morgen.

Målgruppen er børn, unge, voksne, familier og ældre, og aktiviteterne skal både være med til at højne den enkeltes livskvalitet og øge den sociale sammenhængskraft ved at skabe fælles oplevelser for danskerne. Aktiviteterne skal være uden deltagerbetaling og aktivere brugerne gennem deltagelse i de støttede aktiviteter.

Flere af landets vandski- og wakeboardklubber har allerede fået del i midlerne. I de fleste tilfælde er midlerne blevet bevilliget allerede dagen efter de er søgt! Puljen kan tilmed søges flere gange til forskellige initiativer. Nogle klubber har fået penge af to omgange.

Her er noget inspiration til initiativer:
– SUP boards til foreningen for at skabe aktiviteter i ventetiden mellem turene
– B&U trickski til klubudstyret for at kunne tilbyde flere discipliner til det unge segment
– Penge til at afholde sociale arrangementer for frivillige og crew i klubben
– Penge til at afholde faste åbenthus dage i resten af sommerperioden for at rekruttere nye medlemmer

Kun fantasien sætter grænser. Sørg for at søge penge til det initiativ i netop går og drømmer om. Ønsker i hjælp til ansøgningen, så kontakt udviklingskonsulent Rasmus Mikkel Søndergaard på 42 43 77 15 eller udviklingskonsulent@vandski.dk

Læs mere om puljen og hvordan man søger via: https://www.dif.dk/da/forening/nyheder/nyheder/2020/7/02072020_ekstraordinaer-s-pulje-s-til-s-sommertiltag


Share this article with friends