Nyheder

Hvem skal til+35 EM i Italien? Organisering af Intention to Enter og betaling af gebyr

📁 Forbundet 🕔19.april 2021
Hvem skal til+35 EM i Italien? Organisering af Intention to Enter og betaling af gebyr

I forbindelse med +35 EM i Fosso Ghiaia, Italien, d. 2-5 september 2021, skal vi have fundet ud af, hvor mange der har tænkt sig at deltage, så vi kan få indsamlet Intention to Enter gebyr og indsendt tilmeldingerne. Dette skal nemlig gøres via forbundet.

Deadline for Intention to Enter er d. 4. Juli, men gebyr for intention to enter (50 euro) skal betales inden. Derfor går vi allerede nu, i gang med at finde ud af, hvem der skal derned. Senere, skal der betales for træning (uvist beløb) og startgebyr på 210 euro. Mere info om betaling af dette og træning vil komme ud når bulletinen bliver udgivet.

Der er ikke kommet bulletin ud endnu, men se info her: https://www.waterskieurope.com/europe-championships/

Hvis man har interesse i at deltage, så send en mail til sportschef@vandski.dk, gerne i denne uge (så med en blød deadline som hedder søndag d. 25). Derefter vil jeg skabe en gruppe email med alle der er interesserede, så man får en chance for at finde ud af hvem der ellers gerne vil derned, hvordan turen evt. kan koordineres, osv. Når vi har på plads hvem der faktisk gerne vil afsted, så vil jeg indsamle penge til Intention to Enter, og betale/sørge for intention to enter bliver udfyldt.

Share this article with friends