Nyheder

Italienske Matteo Luzzeri Kommer til Danmark!

📁 Forbundet, Nyheder, Vandski 🕔05.marts 2017
Italienske Matteo Luzzeri Kommer til Danmark!

Spar pengene på dyre flyrejser og ophold på udenlandske vandskiskoler! I Uge 29 (ugen inden DM, fra d. 18 til d. 23 juli) kommer italienske slalomløber Matteo Luzzeri til AAVK!

Profil: For de der ikke kender til navnet, har Matteo været en fast del af det italienske landshold i mange år, og er medejer af skiskolen i San Gervasio, Italien.

Matteo er på HO holdet, løber dyb 10.25, og er et kendt ansigt ved tour stoppene rundt omkring i verden. Dog ved vi, at man ikke nødvendigvis er en super træner, bare fordi man er en super vandskiløber. Matteo har virkelig vist sig som en af verdens absolut bedste slalomtrænere, både udenlands, og på skiskolen i San Gervasio. Matteo fokuserer i øjeblikket på at træne den unge Sean Hunter, som er én af blot tre slalomløbere i verdenhistorien, som har gennemført 10.75 meteren som blot 16-årig! Derudover har han gennem årene trænet Bonneman søstrene fra Tyskland, samt Italienske Robert Pigozzi, og Sean-Marco Pajni.

(Matteo med den 16-årige slalomløber Sean Hunter)

Træning: Træner man med Matteo, så man får ”hele pakken”. Han ser måske 1-3 ting som der skal arbejdes med nu og her, som han så vil arbejde med mens han er der. Dog tager hele sin værktøjskasse med, hvor han indstiller finne, og efterlader liste+beskrivelse af ting som man kan arbejde videre på, men som måske ikke havde høj nok prioritet til at blive arbejdet med mens han var der. Denne beskrivelse indeholder typisk: port, træk, drej, kantskifte. Han giver også altid en beskrivelse af 3 ting som man er god til – så 3 styrker og typisk 3 ting som man kan arbejde videre på.

Pris: Prisen er som udgangspunkt 50 euro pr. tur. Derudover er der mulighed for følgende ”klippekort” priser:

5 ture = 200 euro (40 euro pr tur); 10 ture = 350 euro (35 euro pr tur)

 (Matteo på Swiss Skiskole, med ejeren Clint Stadlbauer)

Er man interesseret i at deltage i klinikken, så kontakt mig (Stinne) på mailen: sportschef@vandski.dk – Vi ved det er tidligt, men her i første omgang prøver vi at få en fornemmelse af med hvem der kunne været interesseret, hvilke dage, og hvor mange ture.

Share this article with friends