Nyheder

NM er Tilbage!

📁 Nyheder, Vandski 🕔04.marts 2017
NM er Tilbage!

 

…NM er tilbage – i hvert fald for ungdommen.

Der har gennem flere år været snak om at bringe NM tilbage for den nordiske ungdom, og nu ser det ud til at det endelig bliver til noget. Norge har sagt ja til at afholde mesterskabet d. 15-16 juli, i Siap, Skarnes. Mesterskabet afholdes for U14, U17, og U21 klassen, og alle deltagerere får 2 runder hver.

Der er ikke som udgangspunkt et minimumskrav for deltagelse, og vi håber på at bringe en ordentlig flok unge mennesker med derop. Derfor opfordrer jeg alle der kunne have interesse i at deltage i nordiske, til at kontakte mig direkte på sportschef@vandski.dk. Det er dog ikke en garanti at alle kan få økonomisk støtte til turen, det vil komme an på hvor mange der kommer med, og hvilken gruppe løberne er i (f.eks. bruttotrup). Heldigvis skulle det ikke blive en dyr konkurrence at deltage i, og da alle løbere kommer på vandet minimum 2 gange, vil jeg sige at det er en yderst værdifuld konkurrence for de unge at deltage i. Det er en utrolig god mulighed for at møde andre unge fra de nordiske lande, og få nye venskaber på tværs af landene. Derudover er det en rigtig god mulighed for de unge, at deltage i en konkurrence som er lidt ”vigtigere” end DM, men som stadig ikke helt er på niveau med EM. Det vil sige, det er en rigtig god konkurrencetrænings-mulighed.

Hvis det lykkedes at få en ordentlig gruppe unge samlet til konkurrencen, håber jeg at der er nogle frivillige forældre som gerne vil med også. Interesserede frivillige må også meget gerne skrive til mig. Det er muligt at der bliver én flok som tager afsted fra Jylland, og én flok fra Sjælland.

Vedrørende overnatning, ligger der en fin campingplads tæt på søen. Dog har jeg skrevet til arrangørerne, om det også er muligt at campere ved søen, og det har jeg fået grønt lys for.

Så skriv d. 15-16 Juli i kalenderen! Og tjek mit næste oplæg up, vedrørende klinik-mulighed med den Italienske slalomløber Matteo Luzzeri, ugen efter NM i Aalborg – fra d. 18 til omkring d. 22 Juli (som også er ugen inden DM).

Share this article with friends