Nyheder

På vandskiophold med verdenseliten.

📁 Forbundet 🕔20.april 2018

Kort før Påskeferie drog 6 vandskiglade løbere; Line Abrahamsen RVK, Thalia Iuel KVK, Susanne Wase SKVK, Marcus Wenzel SKVK, Max Wase SKVK og Gert Abrahamsen RVK, afsted til Florida på et to ugers ophold på Pickos Waterski School. Line Abrahamsen og Marcus Wenzel havde sidste år vundet hovedpræmien i Junior Fun Touren og havde derfor modtaget den utrolig flotte præmien på en uges gratis vandskiskole hos Pickos.

Det var to fulde uger med hård og effektiv træning fra morgen til aften sammen med nogle af verdens bedste vandskiudøvere fra blandt andet Columbia, Slovakiet, Sverige, Tyskland og USA. Hver morgen blev de unge mennesker, som boede på vandskikolen, vækket kl. 07:00 og, med søvn i øjnene og skien under armen, troppede de op på bådbroen for at blive trænet af bland andet den regerende verdensmester Adam Pickos og han far Cory Pickos i både trick og slalom.

Om aftenen var det masser af social arrangementer blandt de unge, hvor skiskolen sørgede for transport til events i nærområdet. Dette har været medvirkende til, at de unge har mødt og fået en masse nye venner inden for deres sport, som de forhåbentlig kommer til at møde igen i div. internationale konkurrencer i fremtiden.

Det har været en oplevelse for livet at bo og træne sammen med nogle af verdenseliten inden for deres sportsgren. Alle har fået en masse nye tricks og læring med hjem i rygsækken, så der er lagt op til en masse ekstra træning nu hvor sæsonen så småt er ved at starter op igen her i Danmark. Og med dette unikke skiophold, mon ikke der så er nogle, som har potentiale til at levere nogle flotte resultater til både året Junior Fun Tours samt DM til sommer.

Share this article with friends

Similar Articles