Nyheder

Så kommer Matteo Luzzeri snart til Danmark!!

📁 Forbundet 🕔11.juli 2017
Så kommer Matteo Luzzeri snart til Danmark!!

Nu er der blot en uge til at klinikken med Matteo Luzzeri starter i Aalborg Vandski Klub, 17-23 Juli, og vi glæder os! Det er længe siden vi i Danmark har hentet en professionel træner hertil i så mange dage, og forhåbentligt er det her noget vi kan gøre til en tradition!

Opdateret praktisk info: (detaljer kan ses i et tidligere opslag her på hjemmesiden)

Har man ikke fået booket ture med Matteo endnu, kan man skrive til sportschef@vandski.dk.

Pris for træning: Prisen er som udgangspunkt 50 euro pr. tur. Derudover er der mulighed for følgende ”klippekort” priser:

5 ture = 200 euro (40 euro pr tur) – køb 4 og få den 5. gratis

10 ture = 350 euro (35 euro pr tur)

Derudover tager Matteo 30 euro pr. tur for ungdomsløbere (u18), da han mener at det er essentielt at støtte op om ungdommen.

Pris for ture i AAVK: Perfoner som træner med Matteo, hvad end de er medlemmer af AAVK eller ej, har fået til at kan købe minutkort til 680 DKK for 100 minutter. Dette gælder kun for ture i forbindelse med klinikken. Vil man stå en tur uafhængig af Matteo, gælder priserne som findes på aavk.dk

Til spørgsmålet om turenes længde og indhold, giver Matteo denne besked:

“Jeg træner selvfølgelig når vi er på vandet, det er klart, men jeg forstår at vi ikke skal stå ture på 30 minutter hvis folk betaler pr. minut. Derfor tager jeg mig tid til at snakke tingene igennem med hver løber på broen inden, og efter turen. Vi kan sagtens være effektive på vandet. Desuden, så er det slet ikke stedet at føre en lang samtale om teknik. Det er noget vi taler om på land…
… Derudover giver jeg altid mine klienter noter med på vejen, over de ting som der er vigtigt at arbejde på nu (ting vi snakker om på vandet også), men også ting som jeg ser er vigtige at arbejde med fremover…. Jeg ved at DM kommer ugen efter jeg er der, derfor skal vi ikke til at grave ned i en masse grundlæggende… men det betyder ikke at folk ikke alligevel skal have det med i tasken, for det er også vigtigt. Sådan helt grundlæggende, prøver jeg at give folk en så heldhedsorienteret træning som muligt. Folk skal have så meget som muligt for deres penge!”

 

Til sidst, så skriv gerne til mig (Stinne) på mailen sportschef@vandski.dk, hvis der er bestemte tider på dagen du gerne vil ski. Jeg er i gang med at lave et skema for hvornår Matteo er i klubben (hvilket bliver det meste af tiden, da han kommer til at bo derude i campingvogn), og vil gerne at det hele kommer til at passe. Jeg smider dette skema op om et par dage.

Vi ses i AALBORG! 😀

Share this article with friends