Seniorlandsholdet

Seniorlandsholdet

På seniorlandsholdet har vi Helene Høgh Sørensen og Victor Schultz.

Helene Høgh Sørensen

Helene er slalomspecialist, og konkurrerer i Open dame klassen. Hun blev student i sommeren 2018, fra Falkonergårdens 4-årlige Team Danmark program, hvor hun fik muligheden for optimere sin udvikling, både fagligt og på vandet. Helene har den danske U21 rekord i slalom.

Helene er pt i gang med et sabbatår, som hun tilbringer på Jack Travers ski skole i Florida USA. Her har hun har fået muligheden for at træne med nogle af de bedste i verden, samtidig med at hun får muligheden for at stå lidt på egne ben, og udvikle sig menneskeligt.

Helenes overordnede mål er, at dyrke sin sport på højt niveau i mange år. Vandski giver hende meget glæde, både at dyrke det selv, og at træne børn og unge. Hun er glad for at give glæden videre til børnene i VVK, hvor hun er med til at skabe et miljø, hvor de unge har mulighed for at udvikle sig, og have det sjovt med vandski.

Helene er sponsoreret af:
HELM skandinavien og Toolworld.dk

Victor Schultz Sørensen

Victor Shultz er en af Danmarkhistoriens absolut bedste slalomløbere. Victor er indehaver af den danske U21 slalomrekord, med 5@10.75 meter. Derudover har Victor ligget som nr. 1 på europaranglisten for U21 herrer.

Share this article with friends