Seniorlandsholdet

Seniorlandsholdet

På seniorlandsholdet har vi Helene Høgh Sørensen og Victor Schultz.

Helene Høgh Sørensen

Helene er slalomspecialist, og konkurrerer i Open dame klassen. Hun blev student i sommeren 2018, fra Falkonergårdens 4-årlige Team Danmark program, hvor hun fik muligheden for optimere sin udvikling, både fagligt og på vandet.

Helene er pt i gang med et sabbatår, som hun tilbringer på Jack Travers ski skole i Florida USA. Her har hun har fået muligheden for at træne med nogle af de bedste i verden, samtidig med at hun får muligheden for at stå lidt på egne ben, og udvikle sig menneskeligt.

Helenes overordnede mål er, at dyrke sin sport på højt niveau i mange år. Vandski giver hende meget glæde, både at dyrke det selv, og at træne børn og unge. Hun er glad for at give glæden videre til børnene i VVK, hvor hun er med til at skabe et miljø, hvor de unge har mulighed for at udvikle sig, og have det sjovt med vandski.
Mere specifikt, er Helenes mål, at bevare titlen som Nordiskmester i U21 dame, samt at kunne placere sig godt i Open dame på sigt.

Helene er sponsoreret af:
HELM skandinavien og Toolworld.dk

Victor Schultz Sørensen

Victor Shultz er en af Danmarkhistoriens absolut bedste slalomløbere. Victor er indehaver af den danske U21 slalomrekord, med 5@10.75 meter. Derudover har Victor ligget som nr. 1 på europaranglisten for U21 herrer.

Share this article with friends