Seniorlandsholdet

Seniorlandsholdet

På seniorlandsholdet har vi Helene Høgh Sørensen, Tue Ernst Nielsen, og Victor Schultz.


Tue Ernst Nielsen 

Tue Ernst Nielsen er Danmarks trickspecialist! Han træner til hverdag i Kerteminde Vandskiklub og rejser flere gange om året til udlandet for at træne sammen med nogle af verdens bedste tricktrænere.Tue har deltaget ved både ungdoms EM og NM flere år i træk, og deltog ved U21 EM i 2018 og 2019, og VM i 2019. I 2020 var der ikke mange konkurrencer, og mesterskaberne var aflyst, grundet Corona. Dog formåede Tue alligevel at tricke over 9000 points, ved både Slåsted Open i Norge, i Juni 2020, og ved DM. Dermed er Tue også indehaver af både den danske og nordiske trickrekord, med 9030 points. Tue er nr. 12 på europaranglisten i Open Herre.

Følg Tue på Instagram @tue_nielsen__ & @2es_collection


Helene Høgh Sørensen

Helene er slalomspecialist, og konkurrerer i Open dame klassen. Hun er 22 år, læser idræt på universitetet, og har planer om at uddanne sig til humanfysiolog.
Helene har den danske U21 rekord i slalom, med 2@12. Hendes pb til træning er dog hele  3@11 meteren.

Helene havde i 2020 et sabbatår, som hun tilbragte på Jack Travers ski skole i Florida USA. Her havde hun muligheden for at træne med nogle af de bedste i verden, og arbejde tæt sammen med legenden Jack Travers, som hun fortsat har god kontakt med. Efter hun kom hjem til Danmark, havde corona pandemien taget godt fat i hverdagen. Derfor blev det ikke til nogle mesterskaber i 2020, men i stedet ser vi frem til en god sæson i 2021.

Helenes overordnede mål er, at dyrke sin sport på højt niveau i mange år. Vandski giver hende meget glæde, både at dyrke det selv, og at træne børn og unge. Hun er glad for at give glæden videre til børnene i VVK, hvor hun er med til at skabe et miljø, hvor de unge har mulighed for at udvikle sig, og have det sjovt med vandski.

Helene er sponsoreret af:
HELM skandinavien og Toolworld.dk


Victor Schultz Sørensen

Victor Shultz er en af Danmarkhistoriens absolut bedste slalomløbere. Victor er indehaver af den danske U21 slalomrekord, med 5@10.75 meter. Derudover har Victor ligget som nr. 1 på europaranglisten for U21 herrer.

Share this article with friends