Nyheder

Udkast til program med Matteo, samt frivillige bådførere søges

📁 Forbundet 🕔27.juni 2019
Udkast til program med Matteo, samt frivillige bådførere søges

Hermed offentliggøres programmet for klinikken med Matteo Luzzeri. Det kan være der kommer nogle ændringer, men vi skal nok holde jer opdateret.

Vi kommer til at mangle frivillige bådførere, som kan hjælpe til med at sejle. Hvis du gerne vil hjælpe lidt til, så skriv gerne til Stinne på sportschef@vandski.dk – også gerne med hvilke tidspunkter der passer, og hvor lang tid man kan hjælpe. Det optimale ville være, hvis så mange melder sig til at sejle, at vi kan skifte bådføreren ud hver 1,5-2 timer. Skriv også gerne hurtigst muligt, om du kan hjælpe, så vi kan få lagt det ind i skemaet. Når vi har styr på dette, kommer der et opdateret program op. Husk, at man skal være godkendt bådføre i VVK for at måtte sejle (kontakt Johan Sørensen hvis du gerne vil sejle men mangler godkendelse).

Vi (landsholdet) kommer til at lave både morgen, middag, og aftensmad i klubben, hvortil vi også meget gerne vil have frivillige der kan hjælpe. Her er alle som hjælper til ved klinikken, selvfølgelig mere end velkomne til at deltage.

 

Vi ses! og glæder os

(KLIK LINK NEDENFOR)

Program Matteo_2019

Share this article with friends