Nyheder

Update fra U14/17 I Rom

📁 Forbundet, Nyheder, Vandski 🕔09.august 2015
Update fra U14/17 I Rom
“En kort opdatering fra U14/U17 EM i Rom, da konkurrencen er i fuld gang. Med er Andreas Jørgensen, Philip Meldgaard Jessen, Astrid og Helene Høgh Sørensen, og Tue Ernst Nielsen. Som vokse er Rasmus of Stinne Søndergaard med.
De indledende runder er nu næsten færdige, og desværre er der ikke så mange finalepladser som vi havde håbet på. Den eneste dansker som er videre til finalen er Philip, i U14 hop. Han hoppede i indlendende runde nyt PB med 30,6 meter, og ligger på nuværende tidspunkt på en 9. plads. Da der kun gik 10 i finalen var det utroligt spændende, og vi var alle meget glade og lettede da vi vidste at han var med. De andre danske deltagere have også haft finalemuligheder, men diverse småfejl gjorde at det desværre ikke blev til en finale denne gang. Men vi kommer stærkt tilbage næste år. I dag er hviledag for Danmark, og i morgen skal Philip på vandet, og han er totalt klar og “gir den bare fuld gas” – som han selv siger.
Indledende resultater, live resultater, og live webcast er at finde her: http://iwwfeatournamentcouncil.asocion.com/championships/youth-championships/
Med Venlig Hilsen
Stinne Søndergaard og resten af holdet
WP_20150805_003
Share this article with friends

Similar Articles