Vandski eliten – Ungdomslandsholdet

Vandski eliten – Ungdomslandsholdet

Ungdomslandsholdet består af løbere i aldersgrupperne U14, U17, og U21, og løberne kommer fra alle mulige klubber rundt omkring i Danmark. De samles til træningssamlinger henover sæsonen, og rejser ofte sammen til internationale konkurrencer og mesterskaber, samt til udenlandske træningslejre.

Se video af ungdomslandsholdet her: https://www.youtube.com/watch?v=xtCxDVw3JFU

I U14 kategorien har vi Line Abrahamsen fra Rødekro vandskiklub, i U17 kategorien har vi Andreas Damm Jørgensen og Astrid H Sørensen fra Vallensbæk vandskiklub, samt Philip Meldgaard Jessen fra Rødekro vandskiklub, og Tue Ernst Nielsen fra Kerteminde vandskiklub. I u21 kategorien har vi Thomas Loft fra Skanderborg Vandskiklub, og Helene H Sørensen fra Vallensbæk vandskiklub (mere information om de individuelle løbere kan findes ved at klikke på deres navne i drop-down menuen ovenfor).

Udover bruttotruppen er der altid en håndfuld løbere på det vi kalder “observationslisten”. Disse løbere har mulighed for at træne sammen med landsholdet ved samlinger, og håbet er at disse løbere udvikler sig nok til at blive en fast del af truppen i fremtiden. Så har du et mål om at komme på landsholdet, eller kender du én som du mener fortjener at komme på observationslisten, så kan du altid kontakte sportschef Stinne Søndergaard på sportschef@vandski.dk – da hun altid er på udkig efter nye talenter rundt omkring i Danmark

 

 

 

 

 

 

Share this article with friends