Nyheder

Vi mangler vandskidommere! Tilmeld dig eksamen d. 15. september

📁 Forbundet 🕔04.september 2019
Vi mangler vandskidommere! Tilmeld dig eksamen d. 15. september

Kære vandski Danmark

Vi mangler simpelthen vandskidommere i Danmark. Dette er et problem, da det er svært at afholde konkurrencer, uden at vi skal hente dommere fra udlandet. Og dette er ikke altid nemt, men ofte dyrt. De dommere vi har, knokler meget hårdt ved konkurrencerne, og da der ikke er mange af dem, er der stor vægt på deres skuldre. Vi mangler folk der kan tage noget af denne vægt på deres skuldre, og hjælpe med at holde sporten i live herhjemme!

I den forbindelse, bliver der afholdt dommer eksamen søndag den 15. september 2019 kl. 11:00 i VVK, i sammenhæng med September Cup. Hannu fra Finland, er hentet ind til at facilitere denne eksamen. Her er der mulighed for, at blive national dommer i slalom og hop for dem der gerne vil være dommer og der vil være mulighed for, at blive international dommer J2 i slalom og hop. De J2 dommere der ikke kunne tage prøven igen i efteråret 2018 har nu også muligheden for at tage prøve her.

Hvis du er interesseret, så send en mail til morten@vandski.dk og tilmeld dig (originalt oplæg findes her: http://vandski.dk/vandskidommer-eksamen/)

Det er meget vigtigt, at få læst godt op på reglerne inden prøven – de nyeste versioner af regler findes her: http://iwwfeatc.com/rules

Hvis man gerne vil øve lidt trick kan det gøres her: http://iwwfeatc.com/officials/training

 

Share this article with friends